Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce
Wednesday 24 Jul 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Print

Se vaš pes obnaša nenavadno ali vam povzroča težave, za katere ne veste razlogov in še manj, kako jih odpraviti?

Razmišljate o tem, da bi svoje življenje delili s »človekovim najboljšim prijateljem«, pa ne veste, kakšen pes bo najboljši za vas?

Bi radi le poglobili odnos z vašim psom in bolje razumeli njegovo vedenje in doživljanje?

Prišli ste na pravi naslov.

K vsakemu psu in lastniku pristopam individualno in se posvetim njunim specifičnim potrebam. Najraje delam v domačem okolju psa, kjer nanj vpliva najmanj zunanjih dejavnikov in najlažje ocenim njegovo psihološko stanje, zato pridem k vam na dom.  

Print

Za družine in za odpravljanje nekaterih pasjih neželenih vedenj ponujam posebne pakete:

Print

Ponujam enkratna predavanja o pasji psihologiji za večje skupine ter večkratne intenzivne delavnice za lastnike psov ...

Print

Največ pasjih ugrizov se v svetu in tudi v Sloveniji zgodi nad otroki. Otroci s svojim vedenjem (npr. preveč gibanja in divjanja, prevelika fizična bližina, vlečenje za rep itd.) namreč v psih velikokrat nehote vzbudijo občutek ogroženosti, zato jih v samoobrambi ugriznejo. Prav tako je možen ugriz zaradi utrditve družbenega statusa. Če pes namreč otroka v družini dojema kot sebi podrejenega, lahko v nekaterih situacijah, ki jih razume kot izzivanje (tipično je dalj časa trajajoče gledanje v oči ali pa božanje po vrhu glave), svoj družbeni položaj prav tako brani z agresivnim odzivom.

Takšne situacije lahko preventivno preprečimo tako, da otroke naučimo pravilne komunikacije s psom. V ta namen ponujam delavnico za skupine otrok.

Print

Svetovanje na domu je lahko praktično in koristno darilo za VSAKEGA lastnika psa! Razveselite svoje bližnje z ličnim darilnim bonom!

Če iščete idejo za darilo za svojega bližnjega, ki ima ali razmišlja o posvojitvi psa, je individualno svetovanje iz pasje psihologije odlična izbira.

Poleg odpravljanja morebitnega neželenega pasjega vedenja se z obdarovancem lahko na srečanju posvetimo načinu pasjega dojemanja sveta in tako izboljšamo nivo komunikacije med njim in njegovim psom. Z nekom, ki se za novega živalskega člana družine šele odloča, lahko skupaj izberemo pasmo in posameznega kužka, ki bo kar najbolj ustrezal njegovemu značaju in življenjskemu slogu. Če je kdo ljubljenčka posvojil nedavno, lahko skupaj pregledamo najpomembnejše vidike odnosa med človekom in psom ter skrbi zanj …

Cena darilnega bona je odvisna od količine ur, ki jih želite podariti, in se obračuna po veljavnem ceniku.
Termin: za čas in kraj srečanja se dogovorimo z vašim obdarovancem.
Prevoz: k ceni se (izven Ljubljane) prišteje strošek prevoza (0,20 €/km).
Ob naročilu boste po pošti prejeli lični darilni bon.

Za naročilo bona me kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte.